Eh! Ke mari!


Bismillah !

Assalamualaikum semua...Laaaaama tak menulis. Asyik-asyik buka blog, pandang main entry sebab yang the latest punya kan, rasa nak bagi entri baru, tapi tak juga tertaip-taip. Apakah penyakit itu? 

The latest of my history, 'yela orang lain tiap-tiap hari update', arwah atok dah kembali ke rahmatullah. (Al-Fatihah). Arwah atok sebelah umi, meninggal sebab sakit tua. Semoga atok ditempatkan dikalangan orang-orang beriman.


Nah, bagi yg besar gedabak nyerr

Then, yang baru-baru ni juga, sekolah buat hari kasih sayang dengan semua pelajar dan ibubapa. Sambutan Hari Raya namanya ^_^ . Gambar atas tu bersama dengan salah seorang best student saya.
Okelah, itu aje dulu. Bai semua, ada masa, rezki, saya bagi entri lagi oke..InsyaAllah. 




2 comments:

  1. Innalillahi wainnailaihi rajiun....
    semoga ditempatkan dalam golongan yang dirahmati Allah. Amin...

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih