Tolong Buatkan



Assalamualaikum.
Peace ya !
Apa khabar semua ?
Mudah-mudahan sihat sejahtera aje la ye.

Oke, baru je tadi siap buat blog paling simple 
untuk satu sekolah ni. Sebenarnya ianya
blog untuk sekolah tempat saya mengajar. Minta tolong 
dengan budak tak pandai jadilah ia blog
simple MAHA simple !

jeng...jeng...jengg...!!! inilah dia 
Jika sudi, singgah lah , dan
amat dialukan untuk 'follow'. especially korang
yang duduk sabah tu. Hee... ni minta tolong ni. :D

Header pun simple aje. Korang ada tak yang nak bagi gift header 
yang sesuai ? haha. dah nama gift, minta pula
yang sesuai. hehehehehe >_<
Kalau ada yang baik hati nak bagi gift sumpah
cp nak bagi big hug untuk dia. hehe.

Jemput singgah dan follow tau. 
Diorang tak siap lagi. cp tolong buat akaun
blog saja. hee. 

Oke guys, nite and muah3x...bai !