Misi Pencarian Sabahan Blogger by Ennor P Zurah




KLIK BANNER UNTUK JOIN

Assalamualaikum.
Misi pencarian blogger sabahan. 
Akhirnyaa, eksaited pula sebab sabahan dia tulis dekat misi ni.
'bah', yang sabahan tu jom lah join. Bagi meriah sikit
Yang bukan sabahan pun boleh join untuk mengwar-warkan 
kepada kawan-kawan sabahan lain.

Jarang dapat kawan maya blogger sabahan ni.
mana tahu kalau berjaya misi ni, boleh buat dinner untuk jumpa 
pula kan. Asyik tegur hai, hello, hola dekat blog saja. apa kata
jumpa-jumpa, kongsi ceritera dan ber'huha sama-sama :P

TAG :
** kamu  * awak * anda **


8 comments:

  1. bestlah sabahan blogger...heheheh
    ^_^

    ReplyDelete
  2. @sofie adie hihi...sofie buat lah sarawakian blogger pulak...mesti meriah sbb rmai blogger yg sy knl dri sarawak

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini ayuni.....Betul tu satu hari nanti boleh jumpa dengan semua blogger sabahan...semoga misi ini berjaya..

    ReplyDelete
  4. Untunglah blogger sabah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengaku blogger sabahan je. xpe ^^

      Delete
  5. Sabahan ja ke boleh join?negeri lain blh?:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah pasni kita buat negeri lain pulak, 3 negeri sekali ke... ^_^

      Delete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih