Review Blog Eymasu Yang Terkini





Sila terjah bertubi-tubi blog Eymasu

Assalamualaikum. peace ya !
Apa macam, comel kan blog akak ni. Kemas, tak banyak widget yang duk menyangkut tepi, bawah, atas. Tulisan dekat entri besar-besar. Saya memang suka kalau blog dia tulisan besar-besar. Mudah nak baca. Penggunaan warna dekat blog yang tak terlalu terang. Warna lembut dan tak sakit mata nak nengoknyee. Paling saya suka tengok semua icon dia comel. geram tengok, comel sangat ! Yang penting sekali tak payah tunggu lama-lama dia nak loading.

Aduh, sometimes ada jugak datang jeles bila tengok blog kawan-kawan kemain kemas, comel, cerita-cerita yang best and tak boring. Fefiling seperti berada dalam dunia kartun. ecececeh... Jeles tu lah buat kita rajin nak jenguk blog dia, betul tak. Oke sekian daa kemerapuan cikputri kat sini. Anda semua jangan lupa terjah blog eymasu ni tau. terjah bertubi-tubi k !


3 comments:

  1. comelnya blog dia!!!
    suka betul tengok blog yang cecomel cenggini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...kena usha la designer dia blh mnta templat gitu...hihihi

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih