Eid Adha kami, 2015





Assalamualaikum wbt...
Hai semua. Selamat Hari Raya AidilAdha. Hari ni dah pun raya ketiga. Raya Korban kali ni juga  tak cukup korum. Alang takda, adik saya yang kedua, study dekat Shah Alam. Sabar aja lah ye, orang perantauan memang kena banyak bersabar, hehe. 

Sepatutnya kami masih dekat kampung meraikan hari yang mulia ini bersama keluarga sebelah umi dan juga sambutan hari keluarga 'Gandur Family'. Tetapi, oleh sebab kerana adik mel saya ni (berbaju ungu gelap) terpaksa kembali ke Wilayah Persekutuan Labuan tengahari hari ini juga, so tak dapat lah join. 

Cumanya, selepas beraya sehari di hari pertama raya dekat kampung nenek sebelah umi, kami terus bergerak ke Ranau ziarah sahabat umi, seterusnya terus ke Tambunan. Kami buat apa kat kawasan pedalaman Tambunan ni? Boleh lah pasni ke entri seterusnya hokeyy...


2 comments:

  1. wah! bestnya dapat balik kg. time raya haji...
    kita jauh nun di araustralia...hahahahah
    salam aidil adha!!!

    ReplyDelete
  2. @sofie adie dekat araustralia ya. tak pa lah, raya dengan kawan2 pun best jugak

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih