DAY9, My Morning Routine



'What is Your Morning Routine'

Okeh, terus terang cp cakap sejak kerja sepenuh masa di sekolah tadika ummi sendiri, banyak keja sebagai anak cp terabai. Sepenuh masa kat sekolah umi means sepenuh masa ada kat rumah la. sekolah dekat sebelah saja. Nak sapu rumah pun jarang sangat. Eee..anak dara apa nih?? pemalas. tampo bertubi-tubi nak...umph!

Oke....bawah ni lah senarai pekerjaan waktu pagi cp yang dah jadi rutin harian ;-
  1. Mandi, solat subuh.
  2. Bersiap lawa-lawa nak p sekolah
  3. Sebelum pegi sekolah jerang air. Wajib! kiranya nak tolong kurangkan beban orang yang duduk kat rumah tu untuk masak sarapan. kikiki
  4. Minum air masak segelas
  5. Pergi sekolah buka pintu tingkap semua
  6. Sambut kedatangan pelajar.
  7. dan mengajar lah. :D
Ni waktu hari persekolahan. Kalau cuti ;-
  1. Bangun solat subuh
  2. Minum air masak segelas
  3. dengar lagu sampai terpengsan(tidur) balik.
  4. Online sampai lenguh.
  5. Kalau tak online karaoke sampai serak suara.
  6. dah boring buat yg kat atas baru mandi. haha.
Joging ? jangan harap...malas oke. hehe.


No comments:

Post a Comment

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih