DAY2, 30 DAY CHALLENGE



#DAY2 - What Are You Current Obsessions



Hai semua. oke, hensem tak gambar jejaka atas ni? lately, nilah yang cp obses sekarang. Artis jejaka korea yang tengah hangat meletop di negara sejuk Korea. Bukan sebab wajah dia sahaja yang buat orang melting tengok dia ni, juga sebab watak-watak yang di bawa dalam lakonan. Drama terbaru dia Hyde, Jekyll and Me tahun 2015 ni. Rasanya dekat astro on-going lagi sekarang. tapi cp dah tengok habess dah 26 Mac hari tu. hikhikhik.

Oke, lakonan dia yang paling meletop sebelum drama terbaru dia ni, adalah drama Secret Garden (2010) sebelum dia masuk militiary 21 bulan rasanya. Famous bebenor drama ni, tapi cp tak suka tengok ending dia. haha. 

Kenapa boleh obses? Sebab : tengok dia hensem sangat. wakaka. siap download lagu That Man - ost secret garden, nyanyian asal Baek Ji Young (That Woman). punya main obses lagi kan sampai nak dengar suara dia kat lagu tu. Lepas habis musim Hyde, Jekyll and Me drama dia nih tamat lah obses cp pada dia. Oke lah tu aje. Kalau nak tau profil Hyun Bin ni, tanya saja pada Mr. Google. sekian.

p/s : di katakan Hyun Bin ni seorang artis yang sangat merendah diri tau.


2 comments:

  1. sayaa still marathon nak habis kan drama ni..baru tgk epd 12 kat web.. cite secret garden memang famous gila dulu haha..

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih