Artis Baru Menyepi, Kembali


Abracadabra...dengan magic yang ada pada keyboard ini, maka terlerailah kunci kemalasan sekaligus hilanglah segala debu di seluruh pelusuk tinta maya ini. !!!!

1st sekali cp hendak ucapkan ribuan kemaafan di atas ketidakmunculan entri-entri baru pada blog ini. *juga ampunkan cp atas tajuk yang amazing sangat tuh. hikhikhikhik.  Terlalu banyak alasan yang membebani jari jemari ini. Yang pasti ianya hanya satu makna iaitu, MALAS. Agaknya inilah alasan yang sering digunakan bagi mereka2 yang menggunakan medium ini sebagai hobi  mengikut 'mood'. Eh, ada tak yang buka blog atas 'mood' ? rasanya cp je kut. uhuhukk... Ya, memang cp akui. :-(

Atas desakan bertubi-tubi oleh adik kesayangan cp, maka tterhasillah entri ini. Katanya, 'sudah bosan aku tengok entri last ko tu, asyik-asyik itu juga wajah rupanya'. Oke..,oke...buatlah entri.


Nampak tuu?? CABARAN 30 HARI BERBLOGGING.
So, as first step untuk naikkan mood cp nak blogging semula, apa kata istiqamah dulu buat cabaran ni 30 hari. Mana tahu terus jadi habit buat entri tiap-tiap hari...ye dokk??? Amin. 

Okelah, jumpa entri anda pada entri seterusnya #30Day Challenge #Day1 


No comments:

Post a Comment

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih