Makan Amal Hotel Perkasa Kundasang

Bismillah...

Hai semua. Aku taip entri kali ini guna fon ZTE je. So, super excited sikit lah nak naipnyee. Kalau ada ke'typo'an tu, maafkan hamba ye henfon hamba kecik je, tak nampak sangat.hee... Masa ni tengah lipat baju sebenar nye. Tapi nak luangkan masa jugak update story semalam aku pegi makan amal kat Hotel Perkasa. Untuk student sebenarnye, aku pengiring je. Heheh...

Long Tee Cik Miela yang Cun !


Assalamualaikum. hai semua. Lama tak menaip, lama tak lempar segala idea dekat sini,and lama tak tarik korang semua untuk singgah sini, sambil berbalas-balas kunjungan. kan3? hehehe

So kali ini aku nak share hadiah give away yang aku dapat last month. haha. last month kau.  aku nak share jugak sebab hadiah die best kutt!!! Saja lah nak bagi korang jeles. hihi.



Comel kan. aku dapat menang hadiah random giveaway by Cik Miela sempena pembukaan shop dia. korang bolehlah singgah kedai dia di sini Ladya Shops dan wajib korang LIKE so, senang nak tahu update terbaru baju dekat shop ni. Dan yang cun tu, almost baju dia semuanya lengan panjang!!! 

Sengaja aku upload dua gambar tu. In case la korang tak percaya kan aku dapat baju Sporty Cat Long Tee ni kan, so yang belah bawah tu lah baju nye. Dah renyuk sikit sebab baru basuh. :D Terima kasih Cik Miela ! Saya suka sangat baju ni. Sejuk dan lembut :D

* TERIMA KASIH Cik Miela *


Aku Kembali



Eeee...penuhnyaa sawang ! dah macam rumah bertahun2  ditinggalkan...
Tu sebenar nya feeling aku masa sign ini blog hari ni. Ya Allah, kemain lama aku tinggalkan blog ni. Rasa macam, 'eh malu pulak aku nak blogging semula, lama tak muncul, tak blogwalking, tak menyemak dekat cbox orang lain'. Macam nak delete je blog, macam nak stop blogging je..... Tapi aku, tetap nak teruskan, sebab Alhamdulillah viewer aku tetap ada walau tuannya tak kunjung tiba. *ececeehhh


Banyak cerita aku nak kongsi, kalau sempat aku publish terus, tak pun masuk dalam draft dan publish bila aku ada masa lagi. by the way, terima kasih tak terhingga semua. kedudukan graf tu dah cukup buat aku happy malam. Dek kerana kesibukan melanda, walaupun cikgu cuti seminggu hari tu, aku tetap tak dapat luang masa. Jadi babysitter oke. huhu. Happy blogwalking guys !