Sibuk sangat keee


Rasa nya agak lama juga cik putri ayu yang comey ni tak up entri. ye dop? 
ehehehe...rasa macam nak mengada lelebih je entri kali ini. Oke sebab lama tak blogging kan, 
lama tak main2 dengan keyboard ni. ooohh rinduuu nak komen entri-entri yang hebat mantap 
dari blogger lain ni. 

Alhamdulillah pada saat ini kita masih hidup dan bernyawa untuk teruskan perjuangan kita kan. 
Holiday ni korang buat apa haa... cuti ke keja. yang bercuti tu of kos cikgu2 macam sya sekarang ni kan. 
Hihi...tapi saya tak bercuti pon. Cari pendapatan sampingan sekarang ni, buat tuisyen membaca 
Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Tak cuti pun tapi alhamdulillah tak lah se'busy masa sekolah 
dulu. 

Kalau Cikgu Tadika waktu bila korang rasa sibuk sangat. Maksud cikputri musim peperiksaan ke? 
musim pendaftran pelajar ke? ke musim konvokesyen ? Tentu lah musim konvokesyen, kalau cp la. 
Sebab masa tulah nak urus semua sijil budak2, nak tutup fail pelajar, pastikan budak2 yang nak 
konvo ni pass 3M. yelah kalau tak lepas, nama kita ni haa yang disebut2. 

Oke, tu aje lah nak cakap. membebel berjela-jela pun penat je tangan menaip...kihkihkih
Gambar bawah ni gambar2 semasa Hari Penyampaian Sijil Tamat Tadika sekolah saya...
selamat menonton...










Video ni adalah persembahan pelajar2 saya. hihi.
Di ambil sebelum konvo dulu. 
Sekian. ^_^


8 comments:

  1. Wah...bestnya Handle budak konvo....selamat berblogging ya ayuni...

    ReplyDelete
  2. seronok tak jadi cikguuu? hihi.

    ReplyDelete
  3. Wah, siap ada gambar konvo yer. Zaman zumal takde pun camtu

    ReplyDelete
  4. @Sofie Adie : yeps....huhu
    @Sabrina AS : kan comell jee

    ReplyDelete
  5. @Anis Ifham : seronokk...lg2 bila dpt bt budak2 tu dpd xreti bca kira blh bca kira...huhu

    ReplyDelete
  6. @Zumal : mse sy tdika pn xde jugak. skg ni da advance...hihi

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih