Jadikan Aku 'Tauke'


Assalamualaikum.

Persembahan, perkhemahan, bengkel, melancong, lawatan sambil belajar, gotong-royong
Antara sebab-sebab inilah cikputri suka sangat bekerja di bawah umi. means jadi cikgu di
sekolah ibu sendiri lah. Boleh deko-deko sendiri aktiviti sekolah, alhamdulillah dengan bantuan
staf-staf umi. Sebab tu cikputri yang comel ni busy memanjang tak sempat buka blog. oke tipu
tak sempat, sebenarnya sempat, tapi nak draf entri tu memang tak sempat. Apatah lagi nak
blogwalking. Ohh maafkan beta kerana tidak mampu melakukan sedemikian. :"(

09 Oktober 2014 dulu, sekolah ada buat Hari Pendaftaran Terbuka untuk Taska, Tadika dan
Sekolah Agama Rakyat. swasta oke. Jadi, untuk memeriahkan suasana dan sebagai tarikan
untuk orang ramai datang ke meja pendaftran kami, pelajar2 dari tadika dan sekolah agama 
buat persembahan. menarik kan. 

Tambah menarik lagi, kitorang buat jualan dan juga Photobooth Corner. Haa..., best kan. 
Bawah ni gambar-gambar yang sempat snap masa program tu, cp juga ada sertakan video
persembahan diorang. Tengok jangan tak tengok..., walaupun tak gempak kan, tapi rugi
korang tak tengok...hihihi.












sebahagian persembahan program tersebut.

Video ni cp dah share pada entri lepas. Actually masa 
nilah show tu di buat.

~ Sekian ~


9 comments:

  1. cecomel je bebudak tu. hihihi. pendek-pendek je. cute banget >___<

    ReplyDelete
  2. hehe comel je cik putri ^^ best lah ada photo booth lagi ^^

    ReplyDelete
  3. Amboi, bukan main meriah lagi =) Comel jer semua ^^ Hikhikhik

    ReplyDelete
  4. Salam knl cik putri, bls kunjungn cne..comel2 smuanya

    ReplyDelete
  5. Salam kenal.. Papaglamz singgaj dan follow putri..
    Jom terjah n follow papaglamz yerp..

    www.papaglamz.com

    ReplyDelete
  6. singgah tengok pic comey2 sini

    ReplyDelete
  7. Mari sama2 kita berblogwalking kenali rakan blogger anda..

    Blogahbar

    Bagaimana Cara Blog Masuk Ke Search Engine

    Jemput Singgah yer..

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih