Liebster Award Dari Anamyhusna


ASSALAMUALAIKUM.
Haa, ni nak jawab soalan Liebster Award dari Cik AnaMyHusna  . Lama dah beliau tag,
1 November lalu. Baru hari ni dapat bagi jawapan. sobs, sobs, sobs...sori sebab lambat. hee.
Oke, ni jawapannya.  So korang sambil2 dapat lah tahu sikit kan pasal diri cik comel nih...
kuang3x...

1. Radio apa yang korang suka dengar?
    Suka dengar radio Era fm. ada Johan situ...hehe

2. Channel apa kat Tv korang suka tengok?

    Channel apa ya. semua channel suka...sebab layan je semua.

3. Drama melayu apa yang korang suka tengok? Kenapa?
    Sebenarnya saya isteri dia. sebab ada izzue islam, lgpun dia kat situ nampak hensem lebih.
    Setia hujung nyawa. sebab masa ni tengok Ammar hensem sangat. 
    Vanilla & Coklat. sebab Aiman hensem jugak kott. haha
    tu je la kot setakat ni, sebab tak penah miss tengok, siap download lg tengok banyak kali.
    semua sebab pasal hensem je...muehehehe 

4. Pandai main alat muzik? Jelaskan. (Kbat nih.. haha..)
    Pandai...emm, kompang je kot. eh, alat muzik jugak ke tu?. Masa kat sekolah dulu masuk 
    kelab performing art, cikgu tengok tangan boleh main kompang je, haha. lepastu sampailah
    ke tingkatan 5 jadi pemain kompang aje. 
    Pandai main piano jugak tau, tapi lagu twinkle twinkle little star je la...haha.

5. Hobi korang apa?
    Kalau bagitau jangan gelak tau. Membaca, memasak dan kumpul setem. kuno kann...haha

6. Favourite colour, shape n number?
    Fav Colour : Pink, purple & light blue
    Fav shape : heart shape 
    Fav number : 313 (smart kan...hihi)

7. Suka baca novel? What type of novel?
    suka sangat!! hobi pun membaca kan...suka yang romantik, komedi, thriller dan fantasi. 
    tak suka baca novel inggeris. lambat nak paham...haha.(ckp jela tak paham BI kan)
    lagi satu tak suka novel yang berjela2, lambat sangat. ataupun novel 'orang tua'. means
    pasal orang yang 'dah kawin'. haa...paham2 jela.

8. Suka shopping? Kenapa?
    Suka sangat. tak tahu kenapa...penat dah fikir

9. Laman sosial apa korang paling aktif? Twitter, Insta, Facebook, Ask.fm?
    Emmm,.aktif ke haa. tak aktif pun, jarang-jarang je...tapi yg no 1 aktif sikit tu fb laa.

10. Subjek apa korang suka? Kenapa?
      Sains. sebab suka benda2 sains

11. Kalau shopping, usually korang beli apa? (Permintaan bukan keperluan) ^^
      Baju atau tudung. memenuhkan almari...hee


*11 je soalan, tapi penat juga memikir. hehe. TQ ye AnaMyHusna. Jom-jom tembak bertubi2 blog dia. hehe. ~ AnaMyHusna ~ AnaMyHusna ~ AnaMyHusna ~



12 comments:

  1. Anis pun suka sains juga sebab gila interesting :D

    ReplyDelete
  2. Wah pandai main kompang dan piano yer. Zumal nie rekoder pun tak terpandai guna. Hehe

    ReplyDelete
  3. tengok cerita sebab handsome? omg....hahahaha kesianlah kalau cerita tu hero dia tak hensem....

    ReplyDelete
  4. Thanks answer.. Suka baca jwapannya.. Hehehe.. :D

    ReplyDelete
  5. @Anis Ifham : kan...hdup kita ni pun dah merangkumi bidang sains :D

    ReplyDelete
  6. @Zumal : haha....rekoder tu kena tknik gak kan...piano tekan2 je, yg pnting tae kod,

    ReplyDelete
  7. @Sofie Adie : mmg kesian. klu tgk jugak hbis kena umpat je hero tu...haha

    ReplyDelete
  8. @Ana MyHusna : wc ana...heee...

    ReplyDelete
  9. Ayu suke shopping. Samalah kite huhuhu

    ReplyDelete
  10. @Kyla Pearlisha : hihihi...oyeahhh, boleh g shopping sama2...

    ReplyDelete
  11. hoihh.. kalau hero sendiri x hensem, dah kwen nnti nampak mcm hensem bling bling je ^^

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih