Makan Amal Hotel Perkasa Kundasang

Bismillah...

Hai semua. Aku taip entri kali ini guna fon ZTE je. So, super excited sikit lah nak naipnyee. Kalau ada ke'typo'an tu, maafkan hamba ye henfon hamba kecik je, tak nampak sangat.hee... Masa ni tengah lipat baju sebenar nye. Tapi nak luangkan masa jugak update story semalam aku pegi makan amal kat Hotel Perkasa. Untuk student sebenarnye, aku pengiring je. Heheh...

5 comments:

  1. Salam singgah.. :)

    saya dah follow blog awak..harap sudi follow blog saya balik

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @At-Tarmizi : Terima kasih :D done follow blog awk...

    ReplyDelete
  3. Comell nya Ayu ni..sesuai nama ayuu... ;)

    ReplyDelete
  4. Nad lagi lah tak reti update blog guna phone T_T Sadis je dengar kann

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih