Long Tee Cik Miela yang Cun !


Assalamualaikum. hai semua. Lama tak menaip, lama tak lempar segala idea dekat sini,and lama tak tarik korang semua untuk singgah sini, sambil berbalas-balas kunjungan. kan3? hehehe

So kali ini aku nak share hadiah give away yang aku dapat last month. haha. last month kau.  aku nak share jugak sebab hadiah die best kutt!!! Saja lah nak bagi korang jeles. hihi.



Comel kan. aku dapat menang hadiah random giveaway by Cik Miela sempena pembukaan shop dia. korang bolehlah singgah kedai dia di sini Ladya Shops dan wajib korang LIKE so, senang nak tahu update terbaru baju dekat shop ni. Dan yang cun tu, almost baju dia semuanya lengan panjang!!! 

Sengaja aku upload dua gambar tu. In case la korang tak percaya kan aku dapat baju Sporty Cat Long Tee ni kan, so yang belah bawah tu lah baju nye. Dah renyuk sikit sebab baru basuh. :D Terima kasih Cik Miela ! Saya suka sangat baju ni. Sejuk dan lembut :D

* TERIMA KASIH Cik Miela *


3 comments:

  1. Hehe comel baju tuu. Nad join jugak tapi tak menang. Tahniah Putri!

    ReplyDelete
  2. Hehe comel baju tuu. Nad join jugak tapi tak menang. Tahniah Putri!

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih