Giveaway Harry Potter Postcards from Germany


Bismillah
Assalamualaikum. Oh my, tersenyum tersengih je buat entri ni.
Baca sekali lagi tajuk tuh, GA poskad Abang Harry Potter yang hensem meletop
lagi cair melelehh...haha. Terok bebenor hiperbola nye.

Cp ni minat amatlah dengan abang hensem ni.
Semua movie Harry Potter ni ade dalam collection cp tau.
Nak-nak lagi dapat poskad Harry Potter, tambah pula
setem German, tak ko meroyan! 
Haa, nilah contoh poskad die tu.
Memang ohsem lah Kak aisya. Ajak kita yang memang minat 
Harry Potter, pastu pulak hobi kite mang suka kumpul setem. mana taknyaa!!!
Memang meroyan la cp lau tak dapat hadiah double ni.haha
Kak Aisya, kalau cp dapat lah poskad ni, memang hug akak la. hoho

Klik Banner Bawah Untuk Join


8 comments:

  1. Datang melawat dan blogwalking.. Dari GA yang sama... Semoga berjaya...

    http://www.ladyainaa.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  2. saya dah update senarai peserta...jemputlah tengok2 ye... GIVEAWAY JINDRISSKA

    ReplyDelete
  3. Singgah BW dari GA yang sama...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  4. Berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> From FAMF Tower

    ReplyDelete
  5. Good luck and all the best :)
    blogwalking dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih