Aku Nak Cuti


Assalamualaikum. selamat sejahtera.
Nak letak selamat malam, tapi ada orang cakap selamat untuk malam je ke?
pagi petang tak selamat? Uhuk, uhkk...betul jugak. so lebih sesuai selamat sejahtera la yerkk...

Tak sempat nak berblogwalking malam ni. walaupun malam ahad. rasa penat tak hilang lagi.
Dua hari cuti ni sudah hilang maknanya. cp tak bercuti pon sabtu dengan ahad ni.
Baru petang tadi selesai nya majlis  Hari Keluarga. iaitu tempat cp kerja.
Jadi emcee tak bertauliah kejap-kejap. pastu dok terkejar sana, terkejar sini urus anak-anak murid.
Pastu kejap-kejap dok lari topup makanan mana yang habis. ekceli makanan tak habis pun,
tapi sudu-sudu, gelas-gelas tu yang cepat ngat habis. hehehh~bajet masak banyak. haha

Oke la tu je .bai.



13 comments:

  1. amboii. busynya dia. hehe.

    ReplyDelete
  2. Wahh seronoknya dapat jaga budak2. Mesti letih layan kerenah diorang. Semoga dapat rehat yg cukup lah ye :)

    ReplyDelete
  3. @Iezwa Razk : memang seronok...letih tu mang ade. tp klu dah suke budak xjuga terasa sgt...

    ReplyDelete
  4. busy nye dia main lari2. hehe. takpe la komitmen kan.

    ReplyDelete
  5. 안녕하세요! This is twinscraftlife. We are handcrafters! pls visit our blogshop~ We sell handmade bags, pouch, phonecase, bookmarks, notes and many more! 감사합니다~ 꼭오세요~ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. bestnya kan hari keluarga..raya kali ni satu open house je pergi..huhu

    ReplyDelete
  7. busynye...xpe..x lama lg cuti merdeka..hihi..cuti pjg 3 hari

    ReplyDelete
  8. yeyy...cuti merdeka !! hihi

    ReplyDelete
  9. assalam..hai..nik tag awak..hehe g lah usha blog nik.. http://terbitsangkancil.blogspot.com/2014/08/7-things-about-me-versatile-blogger.html.. :D

    ReplyDelete
  10. selamat menyambut hari keluarga :)

    ReplyDelete
  11. Alolo comelnyaaa hikhik. Dah lama tak pergi family day. Enjoy <33

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih