Review Cik Miela follower ke 333

Siapakah blogger bertuah dapat nombor follower ke 333 ni?

Jom kita intai secara sekilas dahulu siapakah dia...
Hokey, nama yang dia guna dalam blog dia adalah Cik Miela. Seorang blogger yang baru berusia 20 tahun ni mempunyai blog yang agak kreatif. cp memang suka kaler blog dia. purple gituuu.

Perasaan tak sebelah tajuk setiap entri dia tu ada floating date. meh cp bagi jelas sikit...

Comel bukan ? jeles oke. nanti nak buat camtu jugak lah. hihi
Cik Miela ni bukan saja blogger yang berkongsi kisah dirinya, taaaapii, juga sediakan tutorial untuk blog. so, saper yang nak cari tuto senang dan mudah, boleh klik link blog cik miela yang berkaca mata lagi comel ni. Sebab apa cp kata senang dan mudah, sebab font blog dia memang besar dan jelas. best nak baca.

lastly, nak ucap Terima Kasih la kat cik miela sebab follow kiter. kiter dah follow awak tau. hikhikhik. So ape tunggu lagi. Jom terjah blog cik miela ! Sila klik nama cik miela yang telah di highlight tu untuk ke blog die :D


3 comments:

  1. Thanks sudi blog kite..hehe

    ReplyDelete
  2. Waah cantik nombor followers 333 hehe, tahniah cik miela :D

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih