Jangan biarkan Blog bersawang


Salam sejahtera semua.

Oke, rasa macam bersawang sangat dah blog nih. swipe dengan tangan pun takpe dah kan. sikit-sikit dah lah, tak payah bagi bersih sangat. Aku tumbok kang kalau kome nak komen jahat. haha. Apa pun, terima kasih sebab sudi singgah. baca satu perenggan ni pun takpe. naik jugak lah pageview blog nih..hoho.

Kali terakhir post entry pada 25 Jun, naik jugak la graf. bila dah lama menyepi membiarkan sawang mula menghinggapi segala sudut dan ruang dalam blog ni, apatah lagi ketukan-ketukan pintu bank yang lama mendiamkan diri, menyebabkan kadar graf agak mendatar tanpa turun dan naik yang agak ketara. macam gambo bawah ni. Bukan pinjam dari google, memang truly printscreen dari blog ini. >_<



Ayat macam puitis pun ada, macam terlebih obat pun ada. ya enggak? masuk pula dah mak indon kat sini. syuhh, syuhhh...haih.

Oke takpe. slowly...bawa bertenang, jangan sampai tertendang. kadang-kadang otak tak boleh dipaksa berfikir. dia kena relaks. persekitaran pun mempengaruhi jugak. ye tak? kalau banyak kerja memang tak menang tangan nak post entry lagi. tambah-tambah pula line internet yang kurang membantu. tak bayarlah katakan. eh, ye ke korang? huhu. Itu cp tak tahu, andaian yang tak berakar umbi. sekadar meluahkan apa yang terfikir. Tapi kalau cp, ikut mood. honestly. kalau rasa malam ni nak mengadap komputer, sampai 2, 3 entry yang di publish. bersemangatlah katakan. macam-macam benda rasa nak kongsi ^^

Intai balik gambar tadi tu, ecehh, banyak ar orang yang dah view blog dia! itu since 2010 oke campo dari tahun dulu. nampak sangat cp ni blogger yang agak lembab menghasilkan karya di alam maya. eh betul la! lembab pada mesin-mesin ciptaan manusia ni jer. kalau jumpa saya in real life, korang akan tahu betapa saya seorang yang hyper dalam berkarya secara direct. not in 'alam maya'. oke, terlebih sudah, ayat nak bagi sedap je tuh. muehehehee.

Rasa tu je kut nak cakap. haha.
Selamat menunaikan ibadah puasa bagi yang muslim. Wassalamu'alaikum. kbai ^_^


5 comments:

  1. Sekurang-kurangnya ada jugak yang stalk walaupun tak ada entry baru :D

    ReplyDelete
  2. faizal : hihi...insyaAllah...

    ReplyDelete
  3. @ Anis Ifham : huhu..ye ke ^_^

    ReplyDelete
  4. gud luck dear! btw, jom join my first segmen at http://akuberjiwapink.blogspot.com/2014/07/segmen-pertama-gua-kad-raya.html

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih