Terima Kasih Kak Shida


Siapakah KAK SHIDA ? KAK SHIDA ? KAK SHIDA?

Amboi, sampai 3 kali cikputri mention nama kak shida ni kan. oke, Kak Shida adalah salah seorang blogger otai since 2010 yang secara jujurnya cikputri jarang terjah blog dia. heee. kak shida jangan marah ea...dah lah kak shida buat entri mention blog saya, cikputri ni pulak jarang menempekkan diri di blog akak. Lepas ni ada masa InsyaAllah saya datang nak klik klik klik nuff nuff nuff kat blog akak. hoho. (macam bodek jee...hee)

Masih tidak terlalu lewat untuk cikputri ucapkan terima kasih atas ke'mention'an dari kak shida. Terharuuuuuu sangat sampai terteleng-teleng kepala nak nangis sebab nama kite ni kena mention kan. tak pasal-pasal jadi tremor (*simtom tangan menggigil) tangan dan kaki ni haa. Allah, terkejut kita ni jadi follower ke 5151 blog kak shida.


Haaaaa...nampak tak tuh. entri pendek je dah kecoh kan. tapi tu la, sebab mention nama blog kita siap nombor dapat nombor follower bertuah lagi tau. Nanti korang terjah bertubi-tubi tau blog kak shida ni. ihikkss. Betul lah kata kak shida tu, cikputri maybe dapat nombor bertuah masa join GA atau mana-mana segmen masa tuhh.

Psstttt...best tau lepak blog kak shida ni. dah lah serba biru blog dia, tak payah korang tunggu lelama nak menempek kat blog die. melaram lama-lama duk tengok tanpa sekat-sekat(kalau line korang full la) akan membuatkan korang nak tengok satu-satu pilihan pada menu tab blog dia. Ada macam-macam tutorial, tatacara, prosedur dan tatatertib yang boleh mambantu korang. haha.

CikPutri memang tabik spring lah kat kak shida nih. tengok je lah pageviews die. pagerank pula dapat berapa?? haa. so korang, jom serang blog Kak Shida. Kak Shida, thanks ye membuatkan saya rasa terharu sangat sampai dapat tremor ni haa. haha. Happy Birthday kak Shida !! (walaupun dah terlambat) hee.


4 comments:

  1. hohohoo..
    rupanya dia sedar kite buat entri tuk dia hehee..
    xpela ayuni akak ikhlas buat entri tu..pape pn gudluck dlm pe jua dlm bidang yg dceburi..kak shida xmrh pn..akhirnya awk bca kira ok lah..hehee tq ^_^

    ReplyDelete
  2. terima kasih akak..hehe. maluu auww...hoho

    ReplyDelete
  3. wahhh .. tahniahh .. bestnyaa :D

    ReplyDelete
  4. salam..jemput join Ga ni ye :) http://dnialicious.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih