Apple iPhone 5s Paling Laju


Banyak-banyak model henfon di dunia ni mana paling laju ye pemproses die?


Kalau merujuk kepada Sarmistha Acharya henfon model Apple iPhone 5s menduduki tempat yang pertama dalam ujian kelajuan sistem pemproses. Aiseh, ayat dah macam penyelidik. Meh intai henfon yang macam mana iPhone 5s tu.

      
Oke serius smart bukan. sesuai dengan nama nya smartphone. 

Mengikut kajian daripada doktor Alfonso Bekekek A/L: cp kan, orang-orang yang duk review pasal henfon ni sebenarnya tengah mengidam henfon tersebut. Ye, benar sekali keputusan kajian doc tu kan. Muehehee... memang cikputri tengah mengidam henfon baru...sambil menanti henfon yang sekarang ni menuju kearah kegelapan serta kehilangan fungsi skrin nya. :-(


Haa..nampak tak ? pecah cantik pulak tu. haih, tak tahu lah apa yang cuai sangat sampai pecah jadi gitu. nak ganti skrin tu mahal giler wooo...sama harga dengan beli henfon baru. that's why la gambar iPhone 5s tu terletak elok kat atas tu. woot woot. haha.Tak apalah. tunggu gaji bulan ke dua nanti cukup lah kot nak beli henfon baru, sekali dengan accessori yang sewaktu dengannya. oke bai.

2 comments:

  1. mengikut kajian jugak, org yg komen2 ni pun mengidam jugak~~hahaha. jom simpan duit beli ip5s sebijik~~haha

    ReplyDelete
  2. @ Kelly Polaris : hahaha...samalah kak. jom jom simpan duitt..

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih