K.A.M.I



Helloo...hee,
Seperti yang dijanjikan pada entri yang sebelum...nak share gambar sahabat cikputri yang simpan poem dari sahabat(arwah) yang sorang lagi. Adeh, pening pula asyik-asyik ulang perkataan sahabat kan. oke tak pe, teruskan...

Ni lah sahabat cikputri yg simpan poem tu. Nama : Herniyati. kami panggil dia Naty.
Sedap kan nama dia...hihi. 
*yang tudung hitam oke. yang tudung pink tu cp  >.<

dari kiri : CIKPUTRI  ,  ATUL  ,  EDAH  ,  NATY


Sahabat-sahabat cp sejak sekolah. Ni lah semuanya. Sori laa...gambar ni capture balik. Dulu-dulu cp manalah guna camera yang simpan dalam memori. Ni picture zaman filem-filem lagi. haha. 
Dua orang dah kawen. yang namanya Atul dan Naty. Tinggal kami berdua lagi belum kawen. Awal lagi kan, baru 22. relak dulu kumpul duit. hee.

Oke korang yang nak baca balik poem tu, ke SINI k. 

Si Naty bagi poem tu semasa cikputri nak bertolak dah ke kolej di Kelantan dulu. Siap bagi pesan lagi --->
Kawan sama kawan, makan sama makan, tidur sama tidur, penat sama penat, so mesti masalah pun sama masalah...Jadi jangan malu luah kat aku.
Haha...tapi tak pernah nak luah kat dia. yelah, bila berkawan selalu macam tu kan, mesti susah nak share problem sebab taknak susahkan orang lain. Sampai sekarang masih berhubung walaupun masing-masing dah busy dengan anak-anak, dia jelah...haha.

Oke. tu jelah. sekian...


4 comments:

  1. JOM BLOGWALKING,SINGGAH BLOG SYIRAA :D
    ..HARI HARI ADA ENTRY BARU ^_^

    ReplyDelete
  2. hehe cik putri ayuuu je sekolah dulu-dulu :D cantikk semua.

    hehe semoga cepat kahwin yee ;)

    ReplyDelete
  3. @zakira afina : uhuhukkk...hihi. terima kasih yunk ^_^

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih