AWARD yang awesome !


Assalamualaikum...

Hari ini baru nak umum yang cikputri dapat AWARD ni. 
Sebenarnya lama dah dapat. 17 april '14 yang lalu. Jahat kan saya baru sekarang terhegeh-hegeh nak umum bagai. bukan apa, rasa macam tak sedap pulak kan dapat award dari someone tapi tak bagitau apa-apa. macam takde rasa menghargai dan tak dihargai. kan? 

Oke, dengan sukacitanya (repeat balik respon masa mula-mula dapat award ni), sampaiterloncat-loncat kau, haa...saya diberikan award ini oleh kak TinynaSweet !!! 


Awesome kan kakak ni. sanggup dia klik pegi blog cikputri ni. walhal cikputri sebelum diberi award ni sekali dua je blogwalking kat blog dia. Sweet sangat bila di beri award ni...hihi. rasa cam nak pegi selalu blog die. hee. TQ kak. kalau pegi kat blog die sekarang ni, rasanya husband die yang manage...;)

Korang kalau nak award ni ce rajin-rajinkan usha blog ni (SINI).
Haa, mana tau korang dapat kan...hehe. Lepas ni bolehlah jugak cikputri nak bagi award ni kat siapa-siapa blogger yang bertuah yang awesome...

Oke la, that's all sebagai menghargai kak Tinynasweet sebab bagi award ni dengan awesome nya. 
Moga kak tinynasweet pun selalu awesome ye...sekian untuk penghargaan (^_^)


3 comments:

  1. kita pun ada dapat jugak award ni. hehehehe!

    ReplyDelete
  2. @Anis Adnan : hihi...thniah2...

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih