81K



Di printscreen pada 21.04.2014. jam 12:01 am



Assalamualaikum waramatullah. 
Apa khabar hampa semua ? huishh, sihat-sihat belaka no hang semua. buktinya hampa semua duk busy baca entri ni. Let's say Alhamdulillah. Syukur, sebab masih sihat. Masih dihidupkan dalam keadaan yang sempurna no. 

Cikputri juga rasa syukur sangat sebab, walaupun berblogging ni since 2011, dan menjadi pengguna Google+ ni baru je awal tahun Januari 2014 ni, alhamdulillah boleh dapat viewer seramai 81k. Viewer untuk google+ ni jelah...heee. Okeh, bukan nak kata apa, tapi memang jadi pengajaran buat cikputri la sebab adalah seorang hamba Allah ni, menggunakan nama pena copy pasta kalau tak silap saya la, sebab dah lama kan. nanti cikputri update balik dan share nama dia sini. Dia ni seorang blogger antara yang saya kagum jugak. Dia tegur suh public kan profil ke ape, entah cikputri pun dah tak ingat. (sori, dah nyanyuk cikputri ni)

Sejak tu, cikputri buka google+ tu dan bagi kemas profil semua lepastu share. Alhamdulillah, the result is hampa semua dah nampak kan. But....korang tahu tak function benda alah ni? saya cuma tahu dengan adanya google+ ni memudahkan kita share video, gambar dan termasuklah entri-entri blog hampa semua tu.

Okeh, sape-sape yang tau boleh share tak kat cikputri ? komen kat bawah ni boleh? ermm, kalau ada tips-tips penggunaan google+ ni pun boleh juga...hihi. Kbai.


4 comments:

  1. Wah wah wah banyaknya dah 81k. Nad macam tak ada g+ je ekeke

    ReplyDelete
  2. @ Nadratul Syazwana : Huhu..buad la...google+ ni pun best jugak ;-)

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih