Tutorial Tudung Bawal By Ayuni Sara


Assalamualaikum guys.
This was my first experience making a videos about Tutorial Tudung. Just using my handphone as a recorder and i had did some editing...


I need to do some improvement in my skills to make a good video right. hihi. Sorry for the quality and the background. I just cannot find the bestest and secret place except my room for doing so. haha. 

p/s: nak komen untuk video ni. banyak2 pun boleh :D

10 comments:

  1. Nice tutorial ! Boleh cuba ni :D Thank you :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Jom visit facebook page Hijab by Jentayu. Kami menawarkan variasi tudung yang menarik pada harga yang berpatutan. Siap ada diskaun lagi bila beli banyak. Cepat sementara stok masih ada. Salam bcantik2, ikhlas dari Hijab by Jentayu

    ReplyDelete
  3. @Nurhazlin Hussein : Try lah. tudung awk boleh adjust labuh depan dan belakang :D

    ReplyDelete
  4. hmm.. saya mcm mw tergelak plak... hehehehe.. ummm blehh la.. tpi background tukar la..

    ReplyDelete
  5. @Qiela Amrah : siap ko balik rumah nanti. haha

    ReplyDelete
  6. Cantik, boleh trylah lepas ni :)

    ReplyDelete
  7. Best la, esok Insha Allah Hana try. Kalau sempat sebelum langkah ke pejabat.

    ReplyDelete
  8. @Hadirah Syakirah : trima kasehh..hihi. try lah, mke awk sesuai sgt pkai ala2 shawl tuu

    ReplyDelete
  9. @Hana : InsyaAllah, dah try buat byk kali sempat laa...hihi. step xbnyk ponn ^_^

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih