Talk About Love





 


Dah kenapa kau post pasal benda ni??? 
Teringat kisah cinta monyet dulu. wahaha... macam sweet je kan. hihi. alaa, korang tak payah nak tipu, mesti penah cintan-cintun dulu kan. Romeo and Juliet kat sekolah. bila dah break, haa, cenggini laa. Itu bagi yang masih sayangkan bf/gf dielah, tak kira break sebab apa kan, sebab mak ayah ke, sebab masa tu dah dekat spm ke,...hihi.

Kenapa anggapan perempuan selalu bercanggah dengan lelaki ? tak sefahaman erk ?


6 comments:

  1. hehe... suwitt nyaa... melting aih cam ni. puppy love tak smua pernah rasa.

    ReplyDelete
  2. girls kan selalu nak kan perhatian haha sebab tuu die asyik menafikan ape yg boys ckp. eh? haha. idk. just pandangan kut :3

    ReplyDelete
  3. @Aisyah Az : fisrt time pulak dengar puppy love nih...hehe

    ReplyDelete
  4. @zakira afina : ye, sesetengah mmg nak kn perhatian. haha.

    ReplyDelete
  5. cinta monyet..hihi...
    tak pernah rasa waktu study dulu..hahaha...
    biasalah cik akak..hihi

    ReplyDelete
  6. @Nao Mei : Ye kee tak penah??? tapi cinta monyet masa dah hbis stdy adela kan..kan?? hihi

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih