Entri tak bertajuk : Buntu


Hai guys.

Cik Putri buntu ni. Boleh tolong tak ??
Cenggini, cikputri ni bercadang nak sambung pengajian ke ijazah sarjana muda di Universiti Kebangsaan Malaysia dalam bidang Forensik, insyaAllah. Nak tahu kalau nak apply selain UPU ada tak ? ke nak apply untuk ijazah bukan guna UPU. maaf lah, tak tahu kan...sebenarnya dah try buka laman web UKM tu, tapi tak jumpa jawapan yang memuaskan hati ni. Keliru.

Then, kalau nak sambung pengajian tu mesti ada MUET kan. Cik Putri baru je habis last paper 8 Mac hari tu. UPU pulak tutup 7 April nanti. Haa, result belum tentu keluar sebelum 7 April kan. Biasanya UKM ambil pengambilan untuk 'degree' ni bila? Uwwaaa...tolonglah hamba. hamba tak tahu menahu...


No comments:

Post a Comment

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih