Saya Berjaya


Hai semua.
 Lenguh nya badan. 
Pabila seorang manusia yang tak reti edit
blog berjaya buat navigatian bar or lebih best dengar menu tab,
adalah suatu kejayaan besar bagi dia. Uwarghh!!!

Barulah puas hati. Semalam try edit tapi line
agak kurang baik menyebabkan keinginan untuk 
berlama-lama depan komputer terbantut !

Inilah hasil kerja ku......


Hasil kerja ku hanyalah menu tab tu jeee...hihi
Cantik kan...hahaha.

Untuk edit blog termasuk background, sidebar dan header tu
kita berikan big applause kepada kak Jia
kerana dialah yang editkan blog untuk saya.
Kalau korang nak tempah edit blog, silakanlah klik nama
dia atas tadi tu ye.
k bai.

14 comments:

  1. wow...blog smkin cntk.congratz... :)

    ReplyDelete
  2. follower 256..yup,akak sabahan tapi dah tinggal johor sis.. :)

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah lha.ninaa sampai sudah tk pandai T_T

    ReplyDelete
  4. wahhh.. cantikla, semua pink gitu.... hihi

    ReplyDelete
  5. macaman buat terima kasih kerana singgah kat bawah tu ???..cantik :)

    ReplyDelete
  6. wahhh...cantiknya...
    serius cantik...

    ReplyDelete
  7. betul tu putri...apabila berjaya buat sesuatu kita suka,,,,punya gembira ^_^..teruskan usaha untuk keinginan akan datang ^^

    ReplyDelete
  8. putri dr sabah bah pula...^_^

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih