Nama Seorang Princess


Assalamualaikum dear...
Kali ini nak buat entri pendek je. Nak bagitahu yang CikPutri ade edit sikit profile dekat Google+ (sesiapa ade guna Google+ tu bolehlah follow CikPutri ye *promote sikit). So, alkisahnya terguna lah profile tu untuk blogger.com. Bagi sesiapa yang teliti sikit or pelik sekiranya ternampak muka kita, but bila gerak kursor kat gambar tu terpapar nama Ayuni Sara, itu juga adalah saya.

Sekarang ni, CikPutri sendiri keliru nak guna nama ape. Ayuni Sara memang dah guna lama semenjak main dengan aplikasi Facebook,Twitter dan YahooMail. Kadang-kadang guna PutriAyu. kalau boleh taknak buang 'Putri' tu *nampak tak gedik situ. haha. Jadi...jadi...jadinye, saya ingin putuskan bahawa saya tetap guna nama-nama ni ;-




Kalau nampak nama-nama ni kat cbox ke, kotak komen korang ke, wajiblah klik ea *macam paksa je. Boleh lah singgah terus blog CikPutri. hihi. kbai.


6 comments:

  1. Hai Cikputeri..heheh banyak sgt nama ye, sampai susah nak pilih mna 1 hehe..pape pun, sume nama cute2 :)

    ReplyDelete
  2. @Emmy&Mr.Stranger : hihi. tenkiu. hakhakhak XD

    ReplyDelete
  3. ok noted.cutenye tol edit nama2 cmni.

    ReplyDelete
  4. @Kyla Pearlisa : hihi, pergi dekat glitter je tuu...

    ReplyDelete
  5. Banyaknya nama~ nak panggil apa ya?
    Cik Putri Ayuni Sara? Hiksss!

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih