Cerita Seorang Puteri


Assalamualaikum. Salam Jumaat warga blogger serta pembaca-pembaca sekalian alam.

Alhamdulillah, hari jumaat ni semua perkara dimudahkan. dapat berita adik yang bersalin melalui pembedahan dah beransur sihat. baby boy die pun comel je. sihat walafiat.

Ini lah baby nye, merangkap anak buah 1st ku. huhu. lahir dengan berat 3.5kg
Yeayy, dengan kelahiran anak buah ni, rasmilah cik putri ni jadik Mak Long. hope baby boy cepat lah besar dan jadi hensem macam ayah dia, haha. sempat lagi !.

Tadi buka je dashboard tengok ramai yang update pasal BR1M dah masuk dalam akaun. tak sabar pulak cik putri nak check akaun. duit tu nak bayar ptptn. haha. hutang dah sebulan tertunggak. RM300 tu cukup2 nak bayar hutang ptptn, tak dapat lah nak berbelanja ek...

tak kurang jugak yang update pasal cerita-cerita sedih. 'maaf' lah, 'blog lama tak update' lah, 'buat silap' lah dan macam-macam lagi (padahal blog cik putri pun baru je ter'update ni haa). yang buat mata ni jadi blink-blink bila baca entri pasal segmen/GA/contest dan yang seumpama dengannya. oh-ho! macam nak join jer....hihihi

So, cerita hari ini, just nak share pasal gambar anak buah cik putri ni. comel kan. tak sabar nak tengok die petang ni. k bai... :D


11 comments:

  1. hai Cik Puteri..comeynye anak buah..t tolong pluk n cium dia tok Emmy ye :)

    ReplyDelete
  2. comelnyaaaa...bambamm pipinya..:)

    ReplyDelete
  3. Singgah & follow :)
    http://rookieleviosa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. @Emmy & Mr. Stranger : hihi, okey. boleyh jee.

    ReplyDelete
  5. @adarnadzmie : yeee, bambamm sangat. kalau tido, mulut pun bambammm jugakk. ngangaa jee...hihi

    ReplyDelete
  6. @Anis Adnan : thanks...nant Cik Putri follow balik k

    ReplyDelete
  7. hee. congrats ya.. comel blog, pinky gituuu..

    ReplyDelete
  8. tahniah sebab dah jadi mak long... hehhe

    ReplyDelete
  9. @Eimma Esmail : terima kasih... ^_^ Maklong tu macam tua je :P

    ReplyDelete
  10. Ya Allah semangatnya.Da jadik maklong ye cik putri heheh

    ReplyDelete
  11. @Kyla Pearlisa : mestilah semangat sebab tak penak dukung baby (tipu jer, ibu ada taska, ramai baby kat situ). nak cium2 sampai lebam. haha

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih