Ber'Blogwalking

Assalamualaikum. 
Lama sangat rasanya tinggalkan blog nih. uwarghh!!! dah berhabuk kau ye...

Tadi lepas beronline berFB, terus buka blog. Belum log in lagi, konon-konon singgah macam blogger lain, ber'blogwalking. cehh, bertambah lah dua ketul follower blog kita yang tak seberapa ni. Terima kasih. 

Sedang buka blog diorang sambil tembak beberapa komen, buka pula seketul dua follower diorang dan terbaca satu segmen yang dia tawarkan. Nampak menarik, sesiapa yang join, link blog akan dipapar dekat entry dia selama sebulan. Dia ni pulak boleh kata famous blogger coz dah ramai follower dia, so, ya! menarik!. Nah link blog dia kalau kau orang nak join. KLIK .
Saya??? Nak join jugak, tapi closing date dia lama lagi, 30 Nov nanti. So, tunggu line internet laju dulu baru join segmen tuhh. So, kalau kau orang nak join, pastikan sebelum 30 Nov 2013.

Hari ini, buat entry sekadar menambah bilangan entry ja. Idea tak ada lagi. hihi. Blogger yang selalu kekeringan idea. Apa macam daa. huhu. Kalau kau orang ada cadangan, haa, apa kata kau orang muntahkan cadangan tu dekat komen bawah ni. Boleh? 

Sekian untuk hari ini. Selamat malam. Sebelum tidur baca doa!!! Peace Yo!! ^_^

p/s : saya harap saya tidak salah promote segmen tanpa join. :)