Hana Sakura Giveaway


Assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh...

Selamat pagi, dan salam 1Malaysia ! Amboi, macam nak bagi tazkirah pagi pulak. Okeh, tadi lepas je solat subuh terus mengadap komputer. haa, ape lagi, blogwalking lah. 1st singgah blog adik dulu (Syuda Zamirah) pahtu nampak pula giveaway kalau rezeki dapat dress macam bawah ni ;


Cantik kan3x ??? giler kau tak cantik, haha. Ada banyak lagi selain nih, kalau rezki dapatlah salah satunye. Kalau nak tahu, mudah sangat syaratnya, hanya follow blog dia Hana Sakura . Tamat 31 Disember 2013. Cepat Klik !!!

Baiklah, sekian makluman pagi. 


2 comments:

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih