Apakah ?


Assalamualaikum. haaiitttt !


Aucaakkk!!! haha, apakah??? Saja letak gambar nih :P
Tuan punya kamera minta mention. Apalah dia ni kan...huhu.
oke-oke. credit to : Syuda Zamirah

Baru usai post entri 'Majlis Perkahwinan'.
Update lagi satu lah. Saje tambah entri sebelum nonton wayang.
Ingatkan blog dah rosak ke hape semalam. Yelah, tiba-tiba widget follower
tu problem. title follower tu ada, tapi senarai tu...hampir-hampir 
jugak nak pi main coding ke hape. Tapi ada sorang member blog habaq 
jangan dok kacau coding tu, hampa nak blog hancus 
haa pi lah kacau noo.

Ish, ish..tak pasal-pasal blog rosak, nak baiki balik
bukannya tahu. Kang jadi seperti tikus membaiki labu. naya..naya...
Okeh, pahni nonton drama korea "Who Are You" ni nak edit
apa yang patot kat blog ni. tukar backgroud ke. 

Oke. see ya...


4 comments:

  1. Ouh , mengumpat orang ah . Haha . btw terima kasih :)

    ReplyDelete
  2. @Syuda Zamirah ehehe. bukan mengumpatlah. belum kata apa2 lagi. haha

    ReplyDelete
  3. gmbr tu je yg mnarik bgi ku..hahaha :P

    ReplyDelete
  4. @Qiela Amrah Aik..ada juga di sini??? haha. menarik sbb ada muka ko sana kan..haha

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih