Contest Azam Hijrahku by Dunia Zumal



Assalamualaikum.
Contest hari ini (yang saya join ni) 
bertajuk Azam Hijrahku. Nak join klik je
banner bawah tu oke.



Azam Hijrahku sempena tahun baru 2014 yang akan
menjelang lagi beberapa hari je lagi ialah ingin menjadi
seorang yang berdiri di kaki sendiri (aku tak dapek kerja sebagai MA lagi, still 
duduk bawah ketiak mak-hehe ), seorang kakak yang matang, dan menjadi blogger yang smart macam kawan2 blogger lain.


2 comments:

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih