Blog Sii Kenek



Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia.
Selamat hari bersabtu. hihi

Semalam punya cerita, saya dan my young sister
berhabis-habisan mengadap blog, 
alkisahnya....



So, dia pun buat lah entry untuk mulakan contest ala-ala GA
konon-kononnya. haha. contest ke?? Apa-apalah kan. 
Haa, nak tengok entry dia promote blog saya.
Klik SINI yee.

_____________________________________________________________________________

Okeh kita mulakan pula aktiviti promotion untuk 
blog dia pulak. Di bawah ini adalah dia. yang macam mengada
-ngada buat 'peace' tu dia lah. hihi, jangan marah uda.




Kalau kau orang nak terjah or tembak or muntah je paling senang, 
kau orang klik ja gambar dia atas tu. abaikan ja kalau gambar tu jadi besar/kecik oke.

Dia ni kalau buka blog, dia akan jadi seorang
yang paling komited tak pernah henti-henti mengadap blog dia.
sebab tu, walaupon dia baru sahaja menyelam di lautan blogging,
dia paling laju kutip kerang busuk dan wangi di lautan tu. haha. amacam, puitis kan3x...
kalau dia tengah mengadap blog dia ni, makan pun delay waktu malam. hihi.
yang ni tipu jee.

Oke-oke, dia akan jadi calon SPM menjelang tahun hadapan.
So, jom kita doakan ramai-ramai untuk dia.
Buat yang paling terbaik arh dik. Saya yakin ko memang pandai. 
Para blogger diluar sana, jom tambahkan rakan blogger
anda. Follow, paling sempoi pon komen kaa. kan.

Sampai di sini sahaja kata-kata promote dari saya.
Wassalam dan selamat berhujung minggu.


3 comments:

  1. Okehlaa :) Anyway , thanks lah promote . Hoho , kembang-kempis hidung nieh .

    ReplyDelete
  2. wahh ape die tu adik @Akeyla???
    @Syuda hehe..

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih