Banyaknya Segmen


Aittt....hayy.
Awal subuh lagi saya dah bangun, tapi solat nye
tunggu dah habis selawat dan tazkirah di masjid tu baru lah 
jasad ni terpacak kat toilet gosok gigi dan ambil wudhuk bagai.
mandi pun tak lagi, haha.

Sambil tunggu air mendidih, sempat join satu contest.
Banyak giler segmen dan GA yang best-best. biar pun syarat 
tu banyak, kena follow itu ini, like macam-macam, tapi berbaloi lah dengan
tawaran hadiah yang dia bagi. ahhh blink, blink terus mata ni.
tergoda tau ! 

Tapi tak sempat lah nak join semua tu pagi nih.
Banyak perkara nak kena selesaikan hari ni.
Balas kunjungan rakan blogwalking pun tak lagi. Tentunya saya dah
terlepas banyak entri baru korang. cisss~~~ hee

Okeh,
Itu sahaja. bai. Wassalam.


No comments:

Post a Comment

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih