korang pun macam ni dulu


Assalamualaikum. dah berapa kali salam dah saya nih. masuk entry nih dah 4 post oke. takpa-takpa, salam tu kan satu doa. geram punya pasal, nak habiskan malam ni jugak edit nye. perasan tidak ada iklan di atas header tu, dan juga dekat sidebar nih. bilang nuffnang, 'sudah tiba masanya untuk up kan blog korang'. dia tulis BI, saya translate BM. hehe. 

Sekarang, jam sudahpun menunjukkan 12.50 am. walaweehhh...,pagi dah!!! sebab nak 'up' kan blog ni, buka mata ni dulu. sanggup bah, haha. eleh, macam kau orang tak pernah kan. kau pun macam ni jugak masa dulu-dulu kau baru nak buat blog, hihi. kalau line TM ni tidak kedekut *kedekut sebab kitorang sudah bayar full, saya siap dalam jam10. Cehh, salahkan line pulak. haha. Okay, cantik sudah kah belog princess ayuni ni?? kalau cantik angkat kening. tak cantik, silalah rajinkan jari tu muntahkan komen anda di ruangan shoutbox saya. terima kasih.

Okay-okay, selamat-selamat semua bertidur-tidur ye. *hancuss BM, peace cikgu BM. bai.


No comments:

Post a Comment

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih