Line sangat 'slow'


Assalamualaikum. yuhuuuu!!!! lamanya tidak menyibukkan diri dengan blog!
Uwaarghh ! Rasanya dah sebulan agaknya.

By the way, saya dah tukar background lagi. Tak comel pun...
Changing the theme sebab mood ramadhan dan syawal dah pun habis.

Tapi, mau tukar pun ambil masa jugak. 
Bayangkan start jam10 malam, sekarang jam laptop ni sudah pun
menunjukkan jam 01.09 pagi ! Arghh!
Sangat stress buat semua nih. 
hehe, stress2x pun buat jugak.

Oke lah semua. I'm going to bed now. Mata pun dah layu.
Nanti mata jadi mata panda, jadi tak comel pula.
Walaupun yang sebenarnya memang tidak comel pun. Hihi.

Good Nite. Wassalam.




2 comments:

  1. mata dah sepet nak pula jadi panda....

    ReplyDelete
    Replies
    1. H0H0...selalu lewat tido, jadi la mata panda..hihi. dah lama ta jenguk Blog nur...:)

      Delete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih