Hari Jadi My Supercute!





Selamat Hari Lahir buat adik PAB, Shamilatul Huda yang ke - 16 tahun!!! Wahh, sukalah kunun dia tu kena panggil 'supercute'. Tapi adik-adik PAB memang comel-comel pun. Kasi perasan diri sendiri tak pa bah tu kann... 

Yeahhh...ini adalah salah seorang adik PAB yang paling PAB proud sebab dia adik PAB yang paling pandai. Ceehhh..., macam adik aku sorang je yang pandai kan. Tak..tak...bukan macam tuh. Sebab dia adalah members of siblings yang 1st dapat banyak A's dalam UPSR dan seterusnya PMR. Sebab itu i'm very proud! hehe...semoga Adik terus berjaya okeh. Dan jangan di sebabkan kejayaan ini menjatuhkan adik pula oke. Bersyukur dan ingatlah Dia selalu.

Ehh, lupa pulak. Mana satu adik PAB yang bufday hari ni ni??? Haaa...ni dia gambar nye...



okeh-okeh...kalau korang nak kenal die lagi, meh PAB bagi link blog dia. Link blog ja ok. Sila tekan nama dia nih Shamilatul Huda



K lah...gudnite semua. Assalamualaikum ^_^



No comments:

Post a Comment

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih