Cuti, Aku Belajar Naik Bas







Assalamualaikum . Salam 1Malaysia semua ! Wahh... bersemangat ayu hari ni. Orang cakap semangat bah kunun...hehe. Yeaahh! harus lah ada semangat nya....kalian yang baca pun hope tak lah cepat boring. Harap-harap mcam tu lah kan. Hari ni sengaja letak gambar tunjuk bangunan Sultan Abdul Samad berlatar belakang kan padang merdeka, bagi korang "waahhh" sikit. Ada "waaahhh" juga kah? Tak da tak pa lah...huhu. 

Weehhh...Lupa pula PAB tanya khabar. Apa khabar? eeee..,,Lama PAB tak update blog kan. Hehe.., biasalah, hobi masa yang ada mood je. Tak ade mood tak lah PAB buat.

This time, PAB letak gambar semasa cuti baru-baru ni ja. Jalan-jalan memberanikan diri naik bas bersama adik yang buat degree kat kolej swasta di Kuala Lumpur nuh. Oke, meh cepat tengok...<3

















Oke...Gud Nite semua...tu je. Luv u all coz baca...hehe.


No comments:

Post a Comment

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih