Beli buku ni? Ada manfaat kah?



Assalamualaikum...hoihoii semua! kasar ka? biar nopo la haha.
okeyh...mari semua, mari kita berbelanja dengan menggunakan BR1M tuhh...
kolej PAB baru jak bagi bantuan ni. Orang lain sudah pakat kasi habis duluan, kami juga yang lambat.
Apa boleh buat dok? huhu...

Saya kan last sem tahun ni? yeaahhh...last sem, dah boleh bermanja balik dengan umi.
yeayy..,yeayy,....nyanyi..nyanyi..Nyanyi lagu suka hati...hehe.

Oh ya, back to the topic yang sebenar...PAB mau kasi tengok gambar buku yang 
PAB beli tu jak. Suda last sem, buku rujukan pa lagi kan yang perlu dibeli?

Nah..nah....tengok semua...



Buku yang saya beli tu dua jak...tapi yang tajuk Aku Terima Nikahnya oleh Hasrizal Abdul Jamil
tu RM55 dan buku Inspirasi Cinta Terhebat oleh  Burhan Sodiq RM39. 
Tapi masa nak pay tu, juruwang cakap harga yg perlu dibayar RM105. kenapa tu?? 
Mahal juga cukai dia...cukai ka apa? Adala sikit ketidakpuasan hati tu.

Anyway, buku tu the bestseller tau...perghhh. Tak rugi beli.

Bah. Tu saja la dulu. teda sudah idea mau sumbat dalam enrty kali nih. :P
Assalamualaikum.



No comments:

Post a Comment

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih