Work for the Last Sem !



Assalamualaikum. Uwwaarghh!!!....(menggeliat jap, pergghh! busuknya mulut, hahah). Selamat pagi cinta semua. Di awal pagi lagi PAB luangkan sedikit masa dengan sweety ni. Ye laa, sebab hari ni je lah kot masa yang ada lagi. Esok lusa sudah start masuk kerja, tak dok masa dah nak busy-busy buat entry yang melalut je. ~ngeee.



PAB mau bagitau bha ni kehidupan  semasa study yang tak berapa indah ni. haha. Yo la, orang dah last sem, mood pun dah tak sabar-sabar nak habiskan study. Even PAB just ambil diploma gred U29 pulak tuh, tak po la kan? Semester ni PAB masuk hospital for two month, unit kecemasan 1bulan, dewan bersalin 1minggu , dewan bedah 1minggu. Haa..,nampak PAB highlight kan dewan bersalin tu? Itu yang best tuh. Time to delievery baby! Yayyy...excited dah ni. Then, selepas 2bulan kat hospital, tukar kat klinik pulak selama 2bulan jugak. Habis je praktikal kat dua tempat tu, exam dan balik kampung!



Nampak indah je kan? tu baru tau unit mana PAB masuk, nanti kehidupan seharian bila dah kerja tu dah jadi bosan tau,penat, huhu...masuk kerja jam8 balik jam5. Sampai rumah terus tidur. Bangun je mandi, solat, makan. Lepas tu buat report yang panjang berjela baru lah boleh lelap mata balik. Tak da masa dah PAB main tekan-tekan keyboard laptop buruk ni.

Okeh-okeh.., dah cukup la merepek kita kali ni. Kita akan ke episod seterusnya insyaAllah lain kali lah kalau still mau PAB merepek. hehe. Wassalam. (tak dok idea tutup macam tu je?dah tak tau wassalam je laa.~ngee) 



No comments:

Post a Comment

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih