Putri Jadik Exco Protokol ???


Assalamualaikum wbt...dan salam 1malaysia semua...

Sekian lama putri tak entry apa2 , kali ni putri buat entry setelah stress melanda.
Oleh sebab tak nak layan stress ni, takut masalah mental plak melanda, so putri pun bukak la blog kesayangan putri yang tak berapa nak lawa ni. heheh. 

Baru-baru ni putri dipilih menjadi ketua exco protokol. Tugas-tugas protokol ni bapak berat giler !! Ingatkan nak sama dengan protokol-protokol masa sekolah menengah dulu. Ni yang putri jadi stress. Nak kena buat teks ucapan, teks MC dan macam-macam lagi surat. Pasal buat surat-surat and buat teks ni putri boleh tahan lagi, sebab memang 'terer' pun dalam buat karangan lawa-lawa...*hehehe, betul apa. Cuma kena arah-arah orang ni, putri tak boleh laaa... satu sebab takut orang lain benci kita, kedua pulak takut..emmm, ...takut...emmm... takut apa ekk... hehe... Maybe sebab putri tak yakin pada diri kut...huhu. *tahu pun ko!!!

Baiklah, putri tak nak panjangkan entry putri...nanti kamu orang semua bosan,..heheh. Ok, terima kasih semua sebab baca karangan dalam blog putri nih, heheh.

:: Good Night, Sleep Tight ::