Majlis Perkahwinan Adik PAB :D


Assalamualaikum ! wbt...
Kaifa haluk ( apa khabar)? PAB yakin kamu orang semua
sihat-sihat seja..kannn???

Okeyh...sudah tengok kan tajuk entry PAB kali nihh??
Shock tak ? " Majlis Perkahwinan Adik Putri? "???!!.
Hayyy...adik dulu kahwin? Bukan kakak yang dulu kah? Kenapa adik yang kahwin dulu?
Sudah tentu soalan-soalan ini yang berlegar-legar di kepala 
kamu semua kan? so, tak hairanlah... *hehehe
Sudah rezki adik dulu...alhamdulillah laa.
Kalau dah mampu nak dirikan masjid, apa tunggu lagi? ya tak?
Tunggu lama-lama, dosa pula bertambah-tambah

Untuk pengetahuan kamu orang, adik PAB ni kira kahwin awal laa...
Umur pun baru 19...pasangannya pula umur 21.
kahwin muda ! best apa ! huhu...
Majlis ni di buat pada hari sabtu 22hb Dis 2012

Okeyh...tanpa buang masa PAB taip banyak-banyak,
apa kata kamu orang tengok gambar-gambar adik, adik ipar dan
family-family PAB yang sempat luang masa dalam majlis adik PAB nihh....

JOM !!! TENGOK BAWAH...!



Alhamdulillah...hanya dengan sekali lafaz, dah pun sah. 
ya laa, sudah berlatih sebulan lebih, pro laaa....


lama sikit salam tuhhh...nak snap gambar bg banyak sikit...





amin...ramai jugak la datang tengok majlis akad nikah ni...
yg lucunya, adik2 kena tinggal, entah dengan kereta siapa diorang naik...hahahh





Mak & pak saudara sebelah abi... 


This our family...bersama ahli keluarga baru...:) Muhammad Rafiq





Dah cukup ahli untuk tubuhkan kumpulan nasyid..hahah








nenek-nenek ku....





sporting...


family sebelah abi...except nenek pakai tudung purple tuhhh


dah penat senyum la tuhhh


















majlis diorang ni simple je..., so kek pun simple je...kiut je...


amboii...nak potong kek pun masih kekok lagi....~lalala


my beloved parents





ni pulak family sebelah ummi...


yeaahhh...ni lah sepupu PAB, semuanya dari sebelah umi.


*tunjuk kamera !





acara untuk pengantin dah habis, now kita orang pulak...hehe










Nak tahu tak...ummi PAb nangis selepas sahaja saksi kata 'sah'.
Kalau ikutkan hati ni, PAB pun rasa cam mau nangis jugak...huhu
Sebak tengok orang lain nangis, kite pun nak nangis jugak...heee
Mak mentua adik pun nangis jugak...huhuuu...suasana agak sedih la masa tu...

Tapi, lepas je tu, terus rasa bersemangat sikit. Sebab dah ada orang yang 
boleh bantu-bantu umi dan abi di rumah...

Anyway., selamat pengantin baru buat adik Zakiyyah Hanani dengan 
pasangannya merangkap adik ipar Muhammad Rafiq...
Semoga bahagia selalu dannnnn...cepat dapat anak tau !


6 comments:

  1. Woww...selamat pengantin bau la kt adik yee...the owner pulak bile nak kawen??? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih.
      doa-doakanlah ye. InsyaAllah dah rezki nanti kawin la sy...:))

      Delete
    2. haaa.bgus..cepat2 la kawen k.da brape umur.heheh

      Delete
    3. ta mo lagi, awal lagi la the anonymous... ;)

      Delete
  2. serasi sgt pasangan toe ya..pngantin lelakinya hensem lh..semoga berbahagia sehingga ke akhirat..amin...

    ReplyDelete
  3. ye, alhamdulillah. abang siapa la tu kan??? terima kasih atas doa nya. kita sama2 doakn mereka

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih