Raya Haji di Sik, Kedah Laaaa


Haipp....!!! (angkat dua jari ketot ni) Assalamualaikum semua. Apa khabar? ehh tak sihat kah? Kalau dah tau tak sihat tu apa kata makan ubat sebijik. Yang sihat tu alhamdulillah, ye dop??? kata orang kelantan, huhu. Okeyh cukup sampai di situ intro hari ini.

Hari ni PAB tidak tahu nak post apa. Semasa menaip, kepala masih berfikir nak bagi tajuk apa dengan entry kali nih. huhuh..,setelah dot, dot, tadi, bukan dot dot ape tau, tapi titik noktah tadi baru lah PAB ingat hari ni nak buat entry untuk kasi tengok kamu orang gambar-gambar PAB semasa cuti Raya Haji hari tu di Sik Kedah. Okeyh tak....? oke-oke...apa lagi tolak roll ke bawah, bagi yang tidak guna mouse tu tekan key anak panah bawah..huhu


 Nihh...kakak angkat PAB...pergi rumah dia la Raya tu



 Gemokkk !!!!!



 yang baju kaler ping tu kak sya kawan kakak angkat PAB merangkap
rakan sekelas jugak.....~hahahah



 nihhh....~snap-snap...budak dua orang tuhh pilih baju kite snap gamba!




haa...yang ni masa kat ladang angggur Kuala Beris, Sik Kedah...
~hijau lgi takda yang masak




nihh berdiri kat poster gergasi die....macam real jak kan anggur tuhhh 




bukan setakat ladang anggur je tau ada kat sini, tasik beris pun ada...,
~cantik giler lah pemandangan kat sini, huhu













gambar yang last nihh, saje laa...nak bagi kamu orang tngok kakak angkat PAB nihh.
Nurul Jaida Jabar.



Oh yaa...PAB nak bagi satu gambar lagi lahhhh. jeng...jeng...jeng...!!!!!!!!




Walaupun dapat cuti kejap jak...Tapi kira puas la jugak kaannn...yang penting suasana raya tu dapat rasa jugak. Okeyh lah rasanya kita dah sampai ke hujung entry nihh..., terima kasih kerana membaca :)



2 comments:

  1. sy xgne mouse or down key, gne touch pad je...hehe. gurau2 je. mnyelit sat...

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih