Bukan Malas, Tapi Belum Ada Masa Yang Banyak


Salam 1malaysia semua....

Hari ini adalah salah seorang pembaca setia blog PAB nihh tegur, kenapa jarang update blog? Kalau nak di bandingkan dengan blog dia dengan blog PAB, blog dia lagi banyak entry. Hmmm, rajin update lah katakan.

Okeyh, senang, kita pendekkan saja la cerita. PAB bukan malas kah apa, tapi, tiada masa nak buat semua tu., walhal dalam kepala ni ada banyak idea yang hendak di kongsi dengan pembaca semua. Tunggu lah  bila PAB dah kurang sikit komitmen dengan pelajaran, boleh lah PAB bagi banyak-banyak entry kat kamu orang semua. 

So, maaf bagi yang selalu menunggu entry baru PAB. okeyh. Kalau nak tahu siapa yang tegur tu, nah PAB bagi link blog dia kat kamu orang. KLIK SINI !







2 comments:

  1. tak pa...pelan2 lah update...huhu...PAB boleh!!! heheh. saje bg semngat sikit,.xyah dgr sgt owg ckp ok...yg penting originality... ^_^

    ReplyDelete

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih