KELUARGA Princess



Assalamualaikum wbt.

Akhirnya, tinta PAB yang kedua dalam page ini terhasil jua. Sekian lama PAB menunggu
saat kerajinan melanda untuk mengisi kekosongan page ini, akhirnya terhasil lah entry yang ke 'second' nye dalam page ini.

Baiklah, dalam entry ini, PAB hendak kongsi about family tercinta PAB seperti dalam tajuk yang tertera di atas tu. Haa, tengok sikit…hehehe.

Berkonsepkan hanya gambar semata dan tulisan yang sedikit, sebab kamu orang bukan rajin baca pun kan, so PAB akan letak gambar-gambar di bawah ini dengan sedikit aja penerangannya.

Selamat menonton ya!



*Yeahh, inilah keluarga PAB. Perkenalkan dari kanan bawah, adik bongsu ADIB,
then ATIFAH adik yang ke-4. Dari kanan atas, adik yang 1st, ZAKIYYAH, my ABI (ayah) tercinta, my UMMI (ibu) tercinta, dan adik yang ke-2 AMRAH.



Oppss! Mana PAB dan adik yang ke-3 ? Ok, tak pe, tak pe…tengok bawah ni lagi ye.



*Ini adalah adik PAB yang ke-3, yang missing dalam gambar 1st td.


*Dan ini PAB ye....[peace]


Dah tengok gambar di atas? Dah tengok tu dah la. Dah habis. hehe…






No comments:

Post a Comment

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih