Exco Protocol

  
Assalamualaikum semua…

Hye, peace [via isyarat dua jari yang cute] ….

Kali ni, PAB buat entry nak bagi kamu orang semua tengok gambar-gambar PAB semasa menjadi ketua exco protocol. Eh, eh…kejap, kejap. PAB??? what the meaning of??? hahahaha…ok hari ni maka dengan rasminya putri menggunakan gelaran PAB yang bermaksud ‘Princess Ayuni Blog’. Haa, mudahkan. PAB pun tak perlu penat-penat taip ‘putri’ dan sekarang hanya dengan tiga huruf rumi iaitu PAB.

Oh ya, kembali pada tujuan asal PAB kali ni. Tak payah la PAB ceritakan lagi bagaimana bila dan di mana PAB menjadi ketua exco protocol kerana pada entry yang lalu PAB sudah pun penat menaip untuk kawan-kawan semua. Emmm, tak tahu lagi??? Belum baca? Ok, meh semua. Klik ni DI SINI dan baca bagi habis tau. Jangan lupa, tinggalkan jejak kamu-kamu tu. Dan kembali ke sini semula hehe.

Sekarang, PAB mempersembahkan…!!! Jeng,..jeng,..jeng….!!!



*tengok muka ni, ade muka ketua exco tak?? macam tak je kan. hahaha. Ok, yg berbaju kurung pink tu adalah penasihat exco PAB, baju hitam sebelah tu pulak anak buah, yang muka tak boleh blah(berpeluk tubuh) tu adalak timb.pengarah program dan yang kat belakang nampak muka je tu adalah pengarah program.




*Haa, kenapa nih?? hahah. Ape lagi, kena bebel laa. Ni baru rehearsel, belum dalam majlis lagi.




*Inilah dia semua ahli protocol PAB. Ni muka penat dah ni. Dua jam selepas tamat majlis.
dari kanan : Siti Hajar, NurFaeza, Nur Athirah dan PAB.
Thanks so much ye kamu semua, dengan kerjasama kita
Alhamdulillah perjalanan program berjalan seperti yang dirancang.




*Okey, ni PAB lagi. Dekat pondok MC.



Sebenarnya, gambar-gambar semasa program ada banyak lagi dengan cameraman tak bertauliah program ni. Tapi PAB tak sempat nak copy. Anyway, PAB bagi gambar terakhir ni kat atas stage yang tak seberapa ni. Tapi, stage nil ah yang diguna pakai semasa program tu berlangsung. Ok…tengok bawah


Siapa-siapa yang berminat nak tahu bagaimana rasanya jadi ahli protokol atau apa tugas-tugas yang dilakukan dalam bidang protokol ni, boleh lah tanya PAB. Rasanya, ilmu yang ada ni boleh lah PAB kongsi dengan adik-adik dan kawan-kawan semua!





No comments:

Post a Comment

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih