Aidil Adha bakal menjelang..!!!

Assalamualaikum
hai kawan2...eee...rindunya putri dekat kowang semua.
Dah lama kan putri tak update my sweety putri nih...
*hehe, padahal baru seminggu dua tak update...mengade jerr..

Kawan2...
Tak lama lagi Raya Haji bakal tiba...putri cdeyy...uwwaaa...!!
Putri tak dapat balik kampung beraya bersama keluarga tercinta.
Apakan daya, umi abie putri nun jauh seberang laut China Selatan.
Nak balik kena pikir pulak tket RM300 pulang balik..,pahtu cuti bukannya
lama..,dua minggu aja. Akhirnya, hasrat nak balik tu kubur kat belakang
hostel jak la...tanam leklok...nanti nak balik sana, korek balik..hehehe..

Putri nak tau jugak apa persiapan yang kowang buat time Raya AidilAdha nih???
kowang masak lemang jugak kah??..hehe.,macam Raya Syawal plak kan?
Semestinya ada kenduri pembahagian daging kan...kan..kan...
Dekat kampung putri pun macam tu jugak...tak ada lah sampai buat kenduri
kendara.

Kawan2 pula macam mana???..acu citer...hehehe...




 

No comments:

Post a Comment

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih