heLLo-heLLo korang...



hye korang sume...!!
hehe...ni la masa nya untuk update blog..huahua..yew la, putri kn owg baru dalam blog ni...masih merangkak la katakn...sume perkara yang nak di buat dalam blog ni pun kena teliti. tgk la header yg putri uat tu..xkemas!!!...pe blh uat, nk adjust p otot2 kat belakang ni da penat...nt adew msa putri adjust semula ya,..putri xnk laa korang komen yg buruk2, huhu...sedih hati.
sebelum putri m'update td, adew la putri g mnyibok kt blog member2 yang putri kira elok sgt la putri follow di0wg...tmbh kenalan, serta pengetahuan...mnew tau diowg yg senior dpd kita blh tnjuk ajr an..."sy budak baru belajar, kalu salah tolaong tunjukkan",...blog putri xde la perfect sgt, p putri skew ble putri ade rmai knlan...^__^. hope u'll xkesah...hehe

ok laa...tbe masanya untuk tdow...gd nite my sweety(putri nyerr blog k-jgn prasan)....
selamat mmbaca!!!daaaaa...



No comments:

Post a Comment

Aku bukanlah yang sempurna
Terima Kasih